Zoeken
Winkelmandje
 
Geschenken voor bedrijven

Voor bedrijven

Samenwerking met Lindy's

Private Label

Jarenlange ervaring en veel kennis

Lindy’s Patisserie heeft jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van chocolade. In de loop der tijd hebben wij verschillende partijen geholpen met het opzetten van een eigen Private Label.

Een eigen chocoladelijn?

Droom je van een eigen chocoladelijn? Je wilt een label beginnen en je eigen chocolade producten op de markt brengen? Dat kan bij Lindy’s Patisserie! De opstart van een Private Label kan een lastig proces zijn. Met de juiste zorg en toewijding ontwikkelen wij chocoladeproducten van de allereerste schets tot het eindproduct, alles in samenwerking en geheel naar jouw wens.

Ambachtelijk

Al onze chocolade wordt gemaakt op een ambachtelijke wijze. Doordat wij beschikken over alle benodigde chocolade vormen en de nieuwste apparatuur (Selmi) kunnen wij zowel grote- als kleine hoeveelheden chocolade produceren zonder daarbij het ambachtelijke karakter te verliezen.

Belgische chocolade en eigen receptuur

Wij werken uitsluitend met echte Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit van Belcolade. Benieuwd waarom wij werken met Belcolade chocolade? Proef onze bonbons en je begrijpt het meteen. Voor de vullingen hebben wij onze eigen recepturen ontwikkeld en we maken gebruik van de beste grondstoffen. De afwerking van onze bonbons gebeurt op ambachtelijke wijze, namelijk met de hand en door onze chocolatiers zelf. Kortom, met Lindy’s Patisserie beschik je over een betrouwbare en flexibele Private Label productie partner.

Nieuwsgierig geworden

Ben je nieuwsgierig geworden wat er mogelijk is qua smaak, vorm, logo en verpakking bij een Private Label samenwerking? Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Neem contact op