Zoeken
Winkelmandje
 
Geschenken voor bedrijven

Chocolade voor bedrijven

Samenwerking met Lindy's

Horeca

Wil jij je onderscheiden? Serveer onze bonbons in jouw horecazaak. Voor de horeca hebben we een speciaal horeca-assortiment!

Meer over Horeca

Horeca

Private label

Droom je van een eigen chocoladelijn? Je wilt een label beginnen en je eigen chocolade producten op de markt brengen? Dat kan bij Lindy’s Patisserie!

Meer over private label

Private label

Reseller worden

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde distributeurs en detaillisten die onze kwalitatief hoogwaardige chocolade willen verkopen.

Meer over Reseller worden

Reseller worden

Relatiegeschenken

Een uniek gepersonaliseerd geschenk is dé manier om je waardering te tonen richting jouw relaties. Met Lindy’s chocolade geef je altijd het perfecte cadeau.

Meer over relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wil je B2B of zakelijk chocolade bestellen voor je onderneming of bedrijf? Een samenwerking met Lindy’s betekent dat je bijzondere chocolade verkoopt van hoge kwaliteit, en je klanten heerlijk laat genieten van een uniek chocoladeproduct.

B2B chocolade bestellen voor bedrijven

Lindy’s maakt haar eigen bijzondere chocolade en verkoopt haar kwaliteitschocolade direct aan consumenten, maar is ook groothandel van kwaliteitschocolade voor de verkoop aan andere bedrijven die zich willen onderscheiden met een uniek chocoladeproduct. Dit zijn ondernemers met bijvoorbeeld restaurants, koffiezaken, bakkerijen, delicatessenzaken, chocolaterieën of patisserieën en winkelketens.

Chocolade kopen voor een horecazaak

Er is veel concurrentie in de horeca, klanten zijn altijd op zoek naar iets bijzonders, iets nieuws, iets van kwaliteit dat ze nog niet kennen of willen leren kennen. Het is daarom belangrijk dat bedrijven zich onderscheiden met hun diensten en producten. Goede chocolade is een grote aanwinst, wanneer je in je zaak unieke, smaakvolle chocoladebonbons wilt aanbieden, of als onderdeel voor een heerlijk dessert voor serieuze fijnproevers.

B2B chocolade: een passend assortiment voor horecabedrijven

Wij hebben speciaal voor de horeca een passend assortiment bijzondere chocolade. Van de klassieke, stijlvolle chocoladebonbon, tot de trendy en speciale, diervriendelijke vegan bonbons. Als horecaondernemer heb je bij Lindy’s alle vrijheid en zelfs de mogelijkheid om je eigen chocolade-assortiment samen te stellen of een eigen chocoladebonbon te laten ontwikkelen. Denk hierbij aan het gebruik van bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl en diverse gepersonaliseerde vormen.

Chocoladedessert voor de horeca

Naast het leveren van bijzondere chocolade en bonbons aan horecabedrijven, ontwikkelt Lindy’s ook onderdelen voor een chocoladedessert. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een onvergetelijk chocoladedessert samen te stellen. Neem contact met ons op om je ideeën en wensen te bespreken! 

Chocolade inkopen voor winkelketens

Ook voor ondernemers met bijvoorbeeld biologische supermarktketens, delicatessenzaken, chocolaterieën, patisserieën, koffie- en theewinkels of een luxe koffiebar, koffiecafé of koffiecorner, kan Lindy’s een mooi assortiment samenstellen dat past bij de andere producten die je verkoopt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden zoals het type bonbon, chocolade, aantallen en de verpakking.

Zelf een onderneming starten?

Wil je zelf een onderneming starten of onder eigen label chocolade verkopen? Dan helpen we je graag verder. Samen met jou kiezen we een passend chocolade-assortiment of ontwikkelen we jouw eigen, unieke chocoladebonbon voor je private label chocoladeproducten. Is dat niet iets om naar uit te kijken? Neem direct contact met ons op, we zijn heel benieuwd naar je wensen!

Chocolade voor bedrijven: reseller worden?

Verkoop zelf heerlijke chocolade

Lindy’s is altijd op zoek naar gepassioneerde distributeurs, ondernemers en detaillisten die onze kwaliteitschocolade willen verkopen. Neem contact met ons op wanneer je reseller wilt worden van Lindy’s Patisserie chocolade.

Chocolade als relatiegeschenk voor bedrijven

Verras je relaties

Wil je waardering tonen aan de bedrijven waarmee je samenwerkt? Je relaties verrassen met een smaakvol, uniek en gepersonaliseerd geschenk? Kies jouw relatiegeschenk uit Lindy’s heerlijke assortiment kwaliteitschocolade voor bedrijven. Je kunt je geschenk met een eigen logo personaliseren en een persoonlijke tekst toevoegen aan de verpakking of geschenkdozen. Ook kun je de wikkel laten bedrukken of een eigen verpakking laten maken. Nieuwsgierig geworden naar je eigen unieke relatiegeschenk? Neem dan nu contact met ons op.