Zoeken
Winkelmandje

Ervaring delen

Hier kan je jouw ervaring delen. Heb je een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Het bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Kattencafe Stripe
122022
Super heerlijke bonbons in kattenvorm, welke uitstekend passen in ons kattencafe. Heerlijke smaken en ook nog veel keus in de vegan variant. Vooral tijdens de kerst periode heel populair. Tevens super service wat betreft bezorging en bestellingen plaatsen
coby carree
512021
tijdje terug een workshop gehad bij lindy en derk, was super gezellig en heel veel geleerd . met een doosje vol prachtige bonbons reed ik weer naar groningen. echt een aanrader om een workshop te volgen bij lindy.
Zuzana
4112020
Heerlijke chocolade en de beste cadeaus voor iedereen, ik haal ze voor onszelf, voor schoonouders, als cadeaus voor vrienden, iedereen vind ze heerlijk. En ze zijn ook nog zo prachtig te zien en in luxe verpakking
Nancy van Zijtveld
27102020
Wat een fantastische chocolade masterclass hebben wij gedaan bij Lindy! We werden hartelijk ontvangen. Na dit warme ontvangst was het zover, onze eigen bonbons creaties maken. Het was een gave ervaring met heerlijk eindresultaat om mee naar huis te nemen. Een aanrader om te doen en / of cadeau te geven.
Helene Bruins
27102020
Enige tijd geleden de workshop gevolgd: ik kan alleen maar zeer positief zijn. Lindy en Derk zijn heel erg gastvrij, zeer deskundig, geven duidelijke uitleg en veel informatie. Lekkere proeverij. En uiteraard mogen de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Het was een supergezellige leerzame leuke middag. Ik had 1 uur enkele reis reistijd, maar zeker de moeite waard. Zeker een aanrader!
Jeroen Stoker
672012
Als je het doosje open maakt valt meteen op dat het er fantastisch uit ziet. Daarna mag je ze nog proeven en sta je verbaasd van de smaken. Het zijn geen alledaagse smaken waardoor ik erg leuk vond om cadeau te krijgen.