Zoeken
Winkelmandje

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn zending verwachten?

Je bestelling wordt over het algemeen geleverd binnen het tijdvak wat aangegeven staat bij het betreffende product, mocht het door omstandigheden onverhoopt anders zijn, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen. Wij werken uitsluitend samen met PostNL en verstrekken altijd een track&trace code per email om je bestelling gemakkelijk te kunnen volgen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met onderstaande mogelijkheden:

  • iDeal: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Nederlandse bank.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via iDeal een betaling te doen. We zijn druk bezig om de webshop te verbeteren en aankomend jaar zullen er meer betalingsmogelijkheden toegevoegd worden. 

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je bestelling, kun je dat binnen 30 dagen na ontvangst van de producten aangeven. Wil je het product het liefst retourneren? Neem dan contact met ons op. Vermeld hierbij jouw ordernummer, reden van retour en eventueel een foto. Wij nemen dit direct in behandeling en komen met een passende oplossing. Uit hygiënische en voedselveiligheidsoverwegingen kan je alleen de niet-voedingsproducten terugsturen. De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. Indien een product onverhoopt beschadigd - of niet met de gewenste kwaliteit - is aangekomen, neem je het beste contact op met onze klantenservice via info@lindy-s.nl

Naar het herroepingsformulier

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Wanneer jouw pakket wordt verzonden ontvang je van ons een track & tracecode. Je kunt dan via de link in de email het pakket en het bezorgmoment volgen.

Betaal ik verzendkosten?

De bezorging van al onze producten is gratis bij aankopen boven de €49,- . Zendingen voor minder dan €49,- brengen wij €4,95 in rekening.

Kan ik het bezorgadres van mijn bestelling wijzigen?

Ja, u kunt uw adres nog wijzigen voordat de zending is verzonden. U dient hiervoor telefonisch contact op te nemen via 06 - 382 667 15.

Lindy's Patisserie
Weteringpad 42
3762 EN Soest

Contactgegevens
06 - 382 667 15
info@lindy-s.nl

Overige gegevens
KvK: 62011162
BTW: NL001298746B53

Contactformulier