Zoeken
Winkelmandje
 
Geschenken voor bedrijven

Voor private label

Samenwerking met Lindy's

Private label chocolade

Jarenlange ervaring en kennis over chocolade

Droom je van een eigen chocoladelijn en je eigen chocoladeproducten op de markt brengen? Lindy’s Patisserie helpt je om je eigen chocolade label te beginnen.

Wil je private label partner van ons worden en profiteren van de expertise van Lindy’s? We hebben inmiddels verschillende partijen mogen helpen met het succesvol opzetten van een eigen private label voor chocolade en bonbons.

Je eigen private label chocolade

Droom je van een eigen chocoladelijn en je eigen chocoladeproducten op de markt brengen? Lindy’s Patisserie helpt je om je eigen chocoladelabel te beginnen.

Profiteer van de expertise van Lindy’s

Een private label starten kan een lastig proces zijn. Met onze ervaring en knowhow van chocolade en bonbons maak je een goede start. Samen met jou ontwikkelen we met de juiste zorg en toewijding jouw eigen chocoladeproducten. Van de allereerste schets tot het uiteindelijke resultaat: je eigen heerlijke private label chocolade. Zie je het al voor je?

Ambachtelijke chocolade

Het verkopen van kwaliteitschocolade

Al onze chocolade en bonbons worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Lindy’s heeft alle benodigde chocoladevormen en de nieuwste apparatuur (Selmi) in huis waarmee we zowel grote als kleine hoeveelheden chocolade en bonbons kunnen produceren. Zonder daarbij het ambachtelijke karakter van het echte chocolade maken te verliezen. Als private label partner chocolade heb je bij Lindy’s dus een echt kwaliteitsproduct.

Belgische chocolade en Lindy’s receptuur

Wij werken uitsluitend met Belcolade, echte Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit. Waarom? Proef onze chocoladebonbons en je begrijpt het meteen!

Voor de vullingen van onze chocolade en bonbons hebben we onze eigen recepturen ontwikkeld en maken we gebruik van de beste grondstoffen. Onze chocoladebonbons worden op ambachtelijke wijze en met de hand afgewerkt door onze chocolatiers zelf. Als private label partner heb je daardoor ruimte voor inspraak en om bij te sturen als het proces het toelaat. Lindy’s Patisserie is dus een betrouwbare en ook flexibele private label productie partner, als het om jouw chocoladeproducten gaat.

Ook private label partner worden?

Wil je weten hoe je nieuwe chocoladelijn smaakt? Ben je benieuwd naar hoe je chocoladelijn eruitziet met een logo en verpakking? Nieuwsgierig naar de chocoladevormen die er allemaal mogelijk zijn?

Neem nu contact met ons op en we vertellen je alle ins en outs over het private label partnerschap met Lindy’s Patisserie. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Neem contact op